Hirdetés

Akarsz Apple Watch-on Steamet böngészni?



|

A Smoke app elhozza a Steam egy részét az Apple okosórájára.

Hirdetés

Aki szeretné nap közben is gyakran nézegetni a játékbeli eredményeit a Steamen belül, az most örülhet, érkezett ugyanis egy app az Apple Watch okosórákra, amely hozzáférést enged a Steam-fiókhoz. Ez persze nem jelenti azt, hogy a játékok az okosórán lesznek játszhatóak (pedig nagyon megnéznénk, ha valaki ilyesmit képes lenne összerakni, de ne legyünk telhetetlenek). 

Hirdetés

A Smoke for Steam nevű kis app lényege csupán az, hogy a felhasználó naprakész marad a hírekkel kapcsolatban, látja, hogy éppen mivel játszanak a barátai, és erről akkor is értesülhet, ha ő maga épp nem a PC-je előtt ücsörög. A cikkek menthetőek későbbi olvasásra is, egy iOS-es appon keresztül.

Az alkalmazás megmutatja továbbá a birtokolt játékokat és eredményeket, valamint játékidőket, szóval akár út közben is lehet büszkélkedni ezekkel másoknak. A saját és ismerősök játékainak adatait is megnézhetjük, illetve azt, hogy az ismerősök online állapotúak-e, mit játszottak mostanában. A Smoke for Steam már elérhető az App Store-ban, egy független fejlesztőnek, Damien Sheridannek köszönhetően.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.