Hirdetés

Appösszehasonlító funkciót kap a Play Áruház



|

Nagyban segíthet a fejlesztőknek, hogy az egy kategórián belüli appokat már összehasonlítja a Google Play Áruház.

Hirdetés

A Google a régi időkkel szemben már folyamatosan alakítgatja a Play Áruházat, így az állandóan változik. Most például azzal kísérletezik az óriás, hogy az alkalmazásbolt közvetlenül összehasonlítja az egy kategórián belül lévő, hasonló appokat (például a médialejátszókat), hogy a felhasználó könnyebben eldönthesse, melyik való neki igazán. 

Hirdetés

Az appok összehasonlítása szekció az appok termékoldalainak alján látható, de egyelőre nem minden szoftvert támogat. A médialejátszóknál mindenesetre mutatja a híresebbeket, illetve egyes funkciók meglétére is kitér (például offline lejátszás). 

Az újításra egyébként nagy szükség van, hiszen Androidra hiába készül továbbra is sokkal több app, mint iOS-re, az alkalmazások többsége kritikán aluli minőséggel rendelkezik, így nem könnyű megtalálni azokat az appokat, amelyek nem a felhasználók lehúzására vagy reklámmal tömésére készültek, hanem valóban jól használhatók és minőségiek. Azt viszont sajnos nem tudni, hogy mikor jut el mindenkihez ez az appösszehasonlító. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.