Hirdetés

Április végén mutatkozik be az LG G7 ThinQ csúcskészülék



|

Valószínűleg a mesterséges intelligenciára utal az elnevezés, amelyről Evan Blass pletykált. Az LG pedig a bemutatóról és a vételárról árulkodott.

Hirdetés

Az LG G7-ről már nagyon sokat hallottunk, és egyre nyilvánvalóbb volt, hogy a zászlóshajó bemutatója közeledik. Evan Blass most ennek kapcsán elárulta, hogy az LG megtalálta a készülék végleges nevét. Az új csúcsmodell az LG G7 ThinQ lesz. Az elnevezés a mesterséges intelligenciára építő extrákra utal. 

Hirdetés

Így van ez az LG V30S ThinQ készüléknél is, ahol a kamerák olyan algoritmusokat használnak, amelyek képesek a fotók kivilágosítására kevés fény mellett. Az AI Cam felismeri a fotózáskor az objektumokat is, és minden beállítást ezekhez igazít, figyelembe véve a szögeket, színeket, tükröződéseket, fényt, stb... 

A renderelt képek egyértelmű bizonyítékot jelentenek a korábbi pletykák hitelességére, és arra is, hogy a kijelzőbe belóg majd egy szenzorsáv. Elvileg 18:9-es képarányú lesz, alatta Snapdragon 845-ös chipet és 6 GB RAM-ot találunk majd. A hátsó kamerák 16 megapixelesek lesznek, az akku 3000 mAh-s. 

Az LG eközben maga is árulkodott. A dél-koreai médiának megerősítette, hogy az új zászlóshajó április végén mutatkozik be, és május közepétől lesz megvásárolható. Ez lesz az első M-LCD-kijelzős LG okostelefon. A panel 35 százalékkal takarékosabb az átlagos LCD-nél, és a fehér pixelek miatt sokkal nagyobb fényerőt is garantál. Az OLED-nél jóval olcsóbb a technológia (és az LG szerint minőségben nincs különbség), ezért aztán azt is megerősítette az LG, hogy a G7 ThinQ okosan lesz árazva, hála a költségcsökkentéseknek. 

A hátsó kamerák egyébként f/1.5-ös rekeszértékkel dolgoznak majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.