Hirdetés

Áprilisban érkezik az első Harmony OS-sel futó okostelefon



|

A Huawei saját fejlesztésű operációs rendszere természetesen a gyártó egyik legújabb készülékén fog bemutatkozni.

Hirdetés

A Huawei idén március elején kezdte tesztelni a Harmony operációs rendszer harmadik béta verzióját, néhány nap múlva pedig a jelek szerint elkészül a legújabb kiadás. Az utolsó béta március 31-én élesedik, áprilisban pedig az összehajtható Mate X2-n fog debütálni az új Harmony OS.

A Huawei Mate X2 Android 10 operációs rendszerrel jelent meg, de frissítés formájában fogja megkapni a Harmony-t. A kínai vállalat tervei szerint emellett további 40 Huawei és Honor készüléken fogják aktiválni az új operációs rendszert.

Hirdetés

A gyártó első Harmony-val megjelenő készüléke a korábbi beszámolók alapján a Huawei P50 széria lesz. A készülékek megjelenését az eredeti, márciusi időpontról májusra halasztották, így vélhetően már az új Harmony OS-sel fognak bemutatkozni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.