Hirdetés

Áprilisban jön a Galaxy S9 legjobb akkumulátoros tokja



|

99,95 dollárba kerül majd a Mophie Juice Pack, ami valamivel laposabb és elegánsabb, mint eddig.

Hirdetés

A Samsung Galaxy S9 és Galaxy S9+ elméletileg valamivel jobb üzemidőt kínálhatnak, mint a tavalyi csúcsmodellek, azonban egy hétvégét továbbra sem húzhatunk majd ki a töltő nélkül. A modern okostelefonok, a QHD+ kijelzők és a jelenlegi akkutechnológia átka ez. Sebaj, a Mophie segít

Hirdetés

A Mophie híres Juice Pack tokja hamarosan a Galaxy S9 és a Galaxy S9+ okostelefonokhoz is elérhető lesz. 

A beépített akkumulátorral rendelkező tok áprilisban érkezik meg, elvileg 2-3 héttel azután, hogy az első megrendelők kézbe foghatják az új Samsung zászlóshajót. A tok a maga kategóriájában kifejezetten vékony, ám sajnos a kapacitás is csökkent tavalyhoz mérten. 

Az új modell 2070 mAh-s energiaforrást rejt magában, de szerencsére vezeték nélkül, Qi-töltővel is feltankolható. Elsőként természetesen az okostelefon akkuja tölt majd fel, csak azután jöhet a tok. Amellett, hogy a termék növeli az üzemidőt, magát a készüléket is védi fizikailag. 

Ugyanannyiba kerül majd, mint a tavalyi Juice Packek (99,95 dollár), és bár a kapacitás picit kisebb, cserébe laposabb és elegánsabb a tok. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.