Hirdetés

Apró, de nagyon hasznos frissítést kapott a Google Drive



|

A frissítésnek hála már a jelszóval védett Office-fájlok megnyitása sem okoz gondot a Google Drive számára.

Hirdetés

Frissült az androidos Google Drive, amelybe bár nem került túl sok újdonság, akad azért egy apróság, aminek nagyon örülhetnek a Microsoft Office felhasználói. 

Hirdetés

A Google Drive legutóbbi verziójával a felhasználók már a jelszóval védett Office-fájlokat is letölthetik és megnézhetik. Mindez eddig nem volt lehetséges. Ezeket a dokumentumokat már a Google Drive-on keresztül is meg lehet osztani tehát az ismerősökkel, kollégákkal. Mindez azt jelenti, hogy még kevésbé kényszerülünk egyetlen platform használatára, származzon az a Google-től vagy éppen a Microsofttól. 

Természetesen ritka, hogy két rivális cég, mint a Google és a Microsoft összefognak, hogy a fogyasztók mindkét oldalról megkapják a lehető legjobb megoldásokat. Éppen ezért örömteli ez a mostani újítás, még ha apróságnak is számít. Természetesen a Google Drive azért kapott néhány hibajavítást is, illetve csiszoltak a teljesítményén is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.