Hirdetés

Apró, de sokoldalú drón lett az új DJI Mavic Mini 2



|

Akár 4K@30fps minőségű felvételek is készíthetőek a DJI legújabb kompakt drónjával, a Mavic Mivi 2-vel.

Hirdetés

Megérkezett a DJI legújabb kompakt drónja, a Mini utódja. Ez lett a Mavic Mini 2, ami nagyjából egy évvel követi az elődjét, mely elsősorban azért volt olyan népszerű, mert sok helyen nem igényelt regisztrációt a hatóságoknál. A Mavic Mini 2 sok tekintetben hasonlít a korábbi modellre, most is összehajtható dizájnt választottak, az egész eszköz pedig csak 249 grammos. 

Hirdetés

WiFi helyett azonban már megbízhatóbb OcuSync 2.0 felel a vezeték nélküli átvitelért, a repülési idő 30 helyett 31 perc ezúttal. A 12 megapixeles kameraszenzor mérete nagyobb lett a jobb teljesítményért kevés fény mellett, a 4K@30fps tartalmak 100 Mbps-os bitráta mellett rögzíthetőek. JPEG fotók mellett már RAW képeket is képes menteni. 

Most sincs hiány okos funkciókból, így támogatott a QuickShot mód, az automatikus panorámák, HDR fotók és időzítő, valamint közvetlen letöltési mód is van mobilhoz. Az új drón alapcsomagban 450 dollárba kerül, a Fly More Combo szett már extra táskával és akkukkal 599 dollár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.