Hirdetés

AR lencsékkel bővül a Viber



|

A Snap és a Rakuten Viber együttműködésének köszönhetően hamarosan még szórakoztatóbb lesz az üzenetküldőt használni.

Hirdetés

Továbbra is hatalmas a verseny a különböző üzenetküldő alkalmazások mezőnyében, a fejlesztők egymásra licitálgatva próbálják meggyőzni a felhasználókat, hogy a saját megoldásuk jobb, mint mások appjai. A Rakuten és a Snapchatet üzemeltető Snap megállapodásának köszönhetően most a Viber is nagyot lép előre.

A Snap fejlesztői eszközeinek (Camera Kit, Creative Kit, Bitmoji) segítségével a Viber alkalmazásba AR (kiterjesztett valóság) lencsék kerülnek, illetve elérhetővé válik a Snapchaten keresztüli megosztás lehetősége.

Hirdetés

Kezdetben 30 különböző animált, virtuális maszk lesz elérhető, de a tervek szerint havonta 50-70 új opció érkezik, és 2021 végéig legalább a 300-at el akarják érni. A WWF, az FC Barcelona és a World Health Organization, avagy a WHO is beszáll a buliba, de más partnerek is készíthetnek majd saját lencséket.

A funkció egyelőre Magyarországról nem elérhető, de folyamatosan bővítik a támogatott régiók számát, és augusztus végéig szeretnék minden androidos felhasználó számára elérhetővé tenni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.