Hirdetés

Árat emel a DIGI, de megúszhatod, ha gyorsan lépsz



|

A jelenlegi inviteleseknek és a DIGI előfizetőinek is résen kell lenniük, pár hetük van, hogy enyhítsék a januári emelést.

Hirdetés

A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. (DIGI), valamint a társaságba olvadó Invitel Zrt. 2023. január 1-től módosítja vezetékes és műholdas szolgáltatásainak listaárát - közölte a szolgáltató. Az áremelés a hűségidős szerződéssel rendelkező ügyfeleket nem érinti. A közlemény szerint a magyar telekommunikációs szektor több szereplőjéhez hasonlóan a DIGI is a jelenlegi makrogazdasági helyzethez igazítja szolgáltatásainak árazását. 

  • Az önálló vezetékes internet szolgáltatással rendelkező ügyfelek előfizetésének ára 2.000 forinttal,
  • a csak műholdas (DTH) előfizetéssel rendelkező ügyfelek szolgáltatásainak ára 1.000 forinttal,
  • míg a két vagy három vezetékes szolgáltatással rendelkezők csomagjai 1.500 forinttal

kerülnek többe januártól.

Hirdetés

A vállalat az árváltozás mérséklésére megújult elektronikus számlacsomagot (e-Pack) és új hűségprogramot indít. Így a műholdas, a két vagy három vezetékes szolgáltatásra előfizető ügyfelek akár változatlan áron juthatnak a szolgáltatáshoz jövőre is, míg a kizárólag vezetékes internet, vagy csak műholdas szolgáltatást igénybe vevők 1000 forinttal mérsékelhetik a díjemelést - áll a közleményben.

Az elektronikus számlázásra való áttérésről, és a hűségidő vállalásáról az előfizetők a szolgáltató honlapján található ügyfélkapun vagy mobilapplikáción keresztül, illetve a DIGI és Invitel országosan működő 55 ügyfélszolgálati pontján, továbbá a 1272-es telefonszámon nyilatkozhatnak.

A DIGI előfizetőinek december 5-ig, a jelenlegi inviteleseknek 15-ig kell nyilatkozniuk, hogy januárban már a kedvezményes számlát kapják meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.