Hirdetés

Assassin's Creed jár a PC World előfizetés mellé



|

Prémium előfizetésünk részeként, akár a tavaly megjelent Assassin's Creed Origins, vagy a frissen megjelent Farming Simulator játékot is kiválaszthatod.

Hirdetés

Korábbi cikkünkben már általánosan bemutattuk év végi prémium előfizetői csomagjainkat, ám viszonylag kevés szó eset eddig azon ajánlatainkról, amelyeket kifejezetten a játékosok számára állítottunk össze. Pedig utóbbiak esetén is rendkívül kedvező árat tudunk szavatolni, így nemhogy kedvezményes áron vásárolhatod meg az érintett játékokat, hanem egyenesen spórolhatsz is.

1 TB tárhely és további 12 ok a PC World előfizetés mellett

Miért éri meg PC World előfizetőnek lenni? Mutatunk több mint egy tucat okot, ha az 1 TB tárhely nem lenne önmagában elég meggyőző.

Mindössze 29 940 forintért ugyanis tiéd lehet 12 PC World magazin, az ahhoz járó teljes verziókkal együtt. Az Office 365 és a Kaspersky egylicences előfizetése (amelyek értéke önmagukban több mint 40 ezer forint) 1 TB tárhellyel, a különleges szoftvercsomagunk, egy Arduino Uno Rev 3 mikrovezérlő és a választható ajándékként az általad kiszemelt játék. Xbox One és PlayStation 4 tulajdonosok az Assassin's Creed Origins segítségével Egyiptomban tölthetik az év végét, míg a PC-sek a Farming Simulator 19 segítségével hangolódhatnak rá a jövő nyári mezőgazdasági munkákra.

Hirdetés

Szimpatikus az ajánlatunk? További részleteket a pcworld.hu/elofizetes oldalon találsz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.