Hirdetés

Még tovább turbózta gamer telefonját az ASUS



|

1 terabájtos tárhellyel érkezik a ROG Phone II Ultimate Edition. A világ összes androidos játéka ráfér. Majdnem.

Hirdetés

Az IFA 2019 kiállításon láttunk már tartalomgyártóknak készített laptopot, professzionális monitort és okosórát, valamint megnéztük a MacBook Pro csúcsmodellek trónfosztására hivatott ProArt StudioBook One-t is. Gamer fókuszó bejelentésből viszont nem volt most túl sok, legalábbis PC-s szinten: egy mobilos "apróságot" azért kaptunk.

Hirdetés

Ez pedig a nyár elején bemutatott ROG Phone II felturbózott kiadása, amely Ultimate Edition néven kerül a boltokba. Maga az alapkiadás egyébként a hihetetlen sikerű kínai indulás után a legtöbb piacon szintén csak most szeptemberben lesz először rendelhető, de aki még extrább kiadásban szeretné magáénak tudni a zseb-erőművet, hamarosan megteheti. Mondjuk irtózatos különbségeket nem érdemes keresni az alapkiadáshoz képest, bár mondjuk az sem apróholmi a 120Hz OLED kijelzővel, a túlhajtott Snapdragon 855-tel és felpimpelt Adreno 640 GPU-val. A különleges változat leginkább látványban és tárhelyben kapott némi boostot.

Az Ultimate Edition legnagyobb fegyverténye a beépített 1TB UFS 3.0 tárhely, ami a legtöbb csúcskategóriás telefon háttértár-méretét is bőven átugorja. Emellett egy különleges, matt fekete borítást kapott, ami még egy fokkal komolyabb (és talán komorabb) külsőt kölcsönöz a gamer mobilnak. Emellett gyorsabb LTE kapcsolatra is képes az új változat, amely már a Cat 20 4G LTE szabványt is támogatja a maga 2Gbps elméleti maximumával.

A lelkesedést kissé lehűtheti, hogy az októberben érkező Ultimate Edition az alapkiadás 899 eurós ára helyett 1199 euróba kerül, ami már szárazon átszámolva is alulról kapirgássza a 400 ezres határt, és akkor ebben még nincs benne az áfa, a béfa, a céfa és a többiek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.