Hirdetés

Asztali társasjátéknak is elég nagy az Archos új táblagépe



|

Mindössze 249 euróért lesz majd vihető az Archos Play Tab, ami egy gigantikus, 21,5 hüvelykes androidos tablet.

Hirdetés

A francia Archos az első gyártók közé tartozott, amelyek androidos táblagépet dobtak a piacra. Már akkor volt ilyenje a cégnek, amikor az Android még nem is támogatta a tableteket. Az utóbbi években a márkát leginkább az olcsó okostelefonjairól és az okosotthonokba szánt próbálkozásairól ismerhetjük. Most pedig jön egy új Archos táblagép, az egész családnak. 

Hirdetés

Az Archos Play Tab egy olyan tablet, amely full HD-s érintőképernyőt kapott, Android 9 Pie-t futtat, és a nyár végén vagy ősz elején lesz megvásárolható, 249 euróért. A legnagyobb érdekessége a gigantikus, 21,5 hüvelykes kijelzője. 

Ilyen méretben manapság nem igazán találni tabletet. Az Archos azt mondja, hogy úgy tervezte meg az eszközt, hogy azt az asztalra téve több ember is körbeülhesse, és társasjátéknak is használhassa. 

A táblagép 5000 mAh-s akkumulátort használ, 3 GB RAM-ot és 32 GB tárhelyet építenek bele. A további specifikációkat egyelőre nem közölte az Archos. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.