Hirdetés

Átalakult az iSTYLE Árkád, ez lett Magyarország első Apple Premium Partner üzlete



|

Megújult dizájn, gyors szervizelés, workshopok és egyéb újítások teszik különlegessé a régió második APP boltját.

Hirdetés

Bár Apple Store továbbra sincs Magyarországon, és nem valószínű, hogy a közeljövőben lesz, a hivatalos partnerek törekednek arra, hogy a vásárlók olyan élményt kapjanak, amilyet az Apple hivatalos boltjai kínálnak. Az iSTYLE budapesti Árkádban található üzlete a napokban megújult, így ez lett az ország első, a közép-kelet-európai régió második Apple Premium Partner márkaboltja.

A dizájn az Apple Retail Store-okhoz hasonló, a cupertinói központ designer csapata tervezte, a bútorok az Apple beszállítóitól származnak. Az üzlet tágasabb lett, már 125 négyzetméteren terül el.

A vásárlókat nagyobb személyzet segíti a döntéshozatalban, külön szakértő foglalkozik a vállalkozókkal és a kis- és középvállalatokkal, illetve rendszeres ingyenes oktatások, nyílt workshopok is lesznek a közeljövőben. Tavasszal indulnak tanfolyamok, melyek kezdőknek és haladóknak is segítenek elmélyülni a MacOS, a Mac gépek és a videóvágás rejtelmeiben. 

Hirdetés

Az iSTYLE Árkádban található szerviz készleten tartja a leggyakrabban javítandó, cserélendő alkatrészeket, így a szervizelés akár egy napon belül elkészülhet, képernyőcsere vagy akkumulátorcsere még aznap.

Hamarosan eltűnnek a fizikai pénztárgépek is, így a fizetés ezek nélkül is végbe mehet a boltban.

Az iSTYLE tervei között szerepel újabb üzletek nyitása, illetve több márkabolt Apple Premium Partner üzletté alakítása. A cég regionális igazgatója, Gyarmati Csaba elmondta, hogy bár a kereslet csökken, és sokan halasztják a készülékcserét, hosszú távú céljaikat ez nem befolyásolja, az ügyfélélményt növelni hivatott beruházások folytatódnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.