Hirdetés

Átlagosan 18 napon át bírják egyetlen feltöltéssel a vivo Watch okosórák



|

Egyelőre a kínai piacot támadják be a vállalható árú és felhasználóbarát akkumulátorral ellátott vivo Watchok.

Hirdetés

A Computerworld egy részletes cikkben számolt be a közelmúltban arról, hogy egyre nagyobbra nő az okosóra-biznisz. A rohamos gyorsasággal telítődő piacon sorra jelennek meg az újabbnál újabb versenyzők, most épp a vivo dobta be saját modelljeit. Kína legnépszerűbb mikroblogján, a Weibón bukkantak fel az alábbi képek, amik a gyártó okosóráit mutatják be.

Hirdetés

A vivo Watch órák két méretben (42mm és 46mm) érkeznek, az ígéretek szerint pedig egyetlen feltöltéssel átlagosan 18 napig bírják - ez valószínűleg a nagyobb modellre értendő. Az órák AMOLED kijelzőt kapnak, vázuk rozsdamentes acélból készül, képesek lesznek tovább mérni a véroxigén szintet és az elégetett kalóriákat. 

Egyelőre sajnos nem tudni, hogy Kínán kívül is piacra dobják-e ezeket az okosórákat, de az bizonyos, hogy az ázsiai országban nagyjából 44 ezer forintnak megfelelő összegnél fog kezdődni az áruk, és szeptember 22-én jelennek meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.