Hirdetés

Átlátszó kontrollert és fejhallgatót kapunk az Xbox 20. születésnapjára



|

November 15-én ünnepli a Microsoft az első Xbox megjelenésének 20. évfordulóját, egyebek mellett két új perifériával.

Hirdetés

Viszonylag későn, 2001-ben látta elérkezettnek az időt a Microsoft arra, hogy a videojátékos piacra egy konzollal szálljon be, de sikerült érvényesülnie az olyan erős konkurensek mellett, mint a PlayStation és a Nintendo. Azóta volt már Xbox 360, Xbox One, valamint tavaly megjelentek a Series konzolok is, és biztosak lehetünk benne, hogy a márka még sokáig velünk marad.

A gyártó a 20. születésnap alkalmából két különleges, részben átlátszó perifériával állt elő, amik egyébként PC-vel is kifogástalanul működnek.

Hirdetés

Az egyik a 20th Anniversary Special Edition Xbox Wireless Controller, ami egy vezeték nélküli gamepad. Előlapja áttetsző, Xbox-gombja retró, markolata pedig zöld. Funkcióit tekintve ugyanazt kínálja, mint bármely Series X-es kontroller: megtaláljuk rajta a megosztás gombját és az átalakított D-Padet, valamint kiválóan működik Xbox One-nal, Xbox Series X|S-sel (ahol a csatlakoztatással exkluzív dinamikus hátteret oldhatunk fel), PC-vel, vagy iOS-es és androidos okoseszközökkel. Megjelenése november 15-ére várható, ára 69,99 dollár lesz, annyi, mint az egyedi kontrollereké általában.

Ezt kíséri a 20th Anniversary Special Edition Xbox Stereo Headset, a nemrég debütált, vezetékes Xbox fejhallgató különleges változata. Burkolata ennek is áttetsző, az élénk zöld szín a mikrofon végén és a fülpárnák mögött jelenik meg. A füles extra puha, nagy fülpárnákkal érkezik, kiváló hangzást biztosít, és támogatja a Windows Sonic-ot, a Dolby Atmost és a DTS Headphone: X technológiát. Ugyancsak november 15-én jön, szintén 69,99 dollárnak megfelelő összegért.

Emellett a Razer egy egyedi kontrollertöltővel, a hivatalos merch shop pedig pólóval és sapkákkal járul hozzá az ünnepléshez.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.