Hirdetés

Átlátszó telefonokon és háromba hajtható tableteken dolgozhat a Samsung



|

Úgy néz ki, hogy a dél-koreai gyártó nem lassít az innovációban, és jövőre újabb izgalmas technológiákat láthatunk tőlük.

Hirdetés

A Samsung tagadhatatlanul élen jár a rendhagyó kijelző-technológiák fejlesztésében, ezt mutatja, hogy a Fold szériájuk már már jó pár modellt megélt, melyre egyetlen másik gyártónál sem volt példa. A források szerint ezeket továbbfejlesztve, a gyártó olyan eszközöket mutathat majd be, melyek jócskán megelőzik majd a piac többi szereplőjének próbálkozásait.

A korábban megbízhatónak bizonyult értesüléseket szállító szivárogtató, Tron most a Twitteren tette közzé, hogy miken dolgozhat a dél-koreai gyártó. Először is egy rossz hírrel állt elő, ugyanis szerinte a feltekerhető kijelzős termékcsaládra egyelőre még várnunk kell, 2021-ben még nem jelenik meg ilyen kütyü.

Hirdetés

A kihajtható kijelzőt viszont tovább fejleszti a Samsung, így nem kettő, hanem azonnal három kijelzőből álló tabletet kapunk, melyet harmonika módjára hajthatunk majd össze. A technológiát egyébként az Oppo már megmutatta egy telefon koncepciójában, de a táblagépek terén talán még jobban alkalmazható az innováció.

Ezenfelül egy átlátszó telefont is megemlített, melynek gyakorlati hasznát egyelőre nem teljesen látjuk, azt leszámítva, hogy hangzatos marketingszövegeket lehet hozzá legyártani.

No persze ezek nem hivatalos információk, de amilyen léptékben fejleszt a Samsung, nem teljesen elképzelhetetlen, hogy ilyesmikkel álljanak elő. Amíg azonban nem érkezik a gyártótól bejelentés, addig legalább két lépés távolságot javaslunk a fent leírtaktól.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.