Hirdetés

Áttervezi a Galaxy S9 hátlapját a Samsung



|

Elvileg a kamera alá kerül majd az ujjlenyomat-olvasó a jövő évi modelleken.

Hirdetés

A Samsung kétségkívül dolgozik már a Galaxy S9 és a Galaxy S9+ zászlóshajóin, ennek megfelelően pedig újabb és újabb pletykák érkeznek a készülékekről. 

Hirdetés

Állítólag áttervezik az eszközök hátlapját, méghozzá a rosszul elhelyezett ujjlenyomat-olvasó miatt. A Galaxy S8, Galaxy S8+ és Galaxy Note 8 készülékek szenzora elég kellemetlen helyre került, könnyű a kamerát megérinteni helyette. Igazából ez a legnagyobb panasz a Galaxy S8 és Galaxy S8+ modellekre, amelyeket minden más tekintetben remek fogadtatás ért, a tesztelők, a média és a fogyasztók is nagyon elégedettek ezekkel. 

A Samsung valószínűleg a 2018-as Galaxy A5 és A7 középkategóriás modellekből merít, vagyis a szenzort a kamera alá helyezi el. Állítólag a kijelzőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasón is dolgoznak tovább, azonban ez csak a Galaxy Note 9-re érhet el megfelelő minőséget. 

Kínai források szerint a Samsung az Apple Face ID-jára válaszul az íriszszkennert 3D-s arcfelismeréssel egészíti ki. Ezen felül a kijelző alsó kerete szinte eltűnik majd. 

Miközben dupla hátlapi és dupla előlapi kamerát is emlegetnek, addig rossz hír, hogy talán a Samsung is leszámol a jackcsatlakozóval. 

Persze egyelőre túl korai lenne mindebből bármit biztosra venni - reméljük, hogy a jackcsatlakozó például marad. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.