Hirdetés

Áttörést hozhat a Galaxy Note 9



|

Egy neves elemző szerint a kijelzőbe lesz ágyazva a jövő évi csúcsmodell ujjlenyomat-olvasója.

Hirdetés

Az idei évben a Samsung és az Apple is szerette volna úgy piacra dobni a zászlóshajóit, hogy azoknak az ujjlenyomat-olvasója már a kijelzőbe legyen ágyazva. Bár a technológia adott, sajnos a megbízhatósága nem a legjobb, ami mindkét gyártót arra kényszerítette, hogy más megoldást keressen. 

Hirdetés

A szinte keret nélküli kijelzők ára az, hogy normál szenzor már nem fér az előlapra. A Galaxy S8, a Galaxy S8+, és a Galaxy Note 8 a hátlapra, a kamera mellé kapta meg a szenzort, de a helyválasztás nagy port kavart, mert sokan véletlenül a kamerát érintik meg. Ilyen téren a Galaxy Note 8 is csak annyit javít majd, hogy a vakut beékeli a két rész közé. 

Az iPhone 8 a jelenlegi pletykák szerint vagy eleve leváltja a Touch ID-t a 3D-s arcfelismeréssel, vagy talán a bekapcsológombba költözteti az ujjlenyomat-olvasót. 

Ming-Chi Kuo, a KGI Securities megbízható elemzője szerint azonban megvan, hogy melyik lesz a világ első komoly okostelefonja, amely már kijelzőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasót kap. 

Az újítás elsőként a 2018-as Samsung Galaxy Note 9-ben jelenhet meg. A Samsung ehhez az eddigi partnerét (Synaptics) is leváltja, a munkát ezentúl az Egis segíti. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.