Hirdetés

Audials TV Recorder 2020: mentsd le és rendezd a webes videókat kedved szerint!



|

Számtalan webszolgáltatásban rengeteg izgalmas videó, podcast és élő adás várja, hogy megnézd, ám ha erre épp nincs időd, ezzel a programmal rögzítheted és egy helyre is rendezheted őket.

Hirdetés

Rengeteg tévéadás, podcast és videószolgáltatás érhető el a neten, arra azonban nagyon ügyelnek - beleértve a Google YouTube-ját is -, hogy még véletlenül se mentsd le a videojelfolyamokat saját gépedre. Pedig ennek több haszna is van: rendszerezheted, majd később netkapcsolat nélkül is megnézheted őket, és nem mellesleg a reklámoktól is megszabadulsz.

Hirdetés

Multimédiás központ

Az egyik fő funkció, hogy a klasszikus, lineáris, neten elérhető videójel-folyamokat könnyedén, egyetlen kattintással elindíthasd. Tesztünk során az adások száma nem volt éppen szédítően magas, mindössze 75-öt talált a program, ráadásul nem mindegyik indult el problémamentesen. Már itt is találkozhatsz a felvételgombbal, amelyet megnyomva azonnal elindul az adott műsor felvétele. Alapértelmezés szerint egyszerre két jelfolyamot képes rögzíteni az alkalmazás párhuzamosan, ám ez tovább bővíthető a beállításokban. Sajnos a felvétel nem időzíthető, pedig ez nagy előny lenne.


Egy podcast-adatbázishoz is hozzáférsz, amelyben bármit elindíthatsz csupán egyetlen kattintással. Nyelvre vagy akár témára is szűrhetsz, és visszamenőleg engedélyezett bármelyik rész azonnali lejátszása, letöltése. Az óriási kínálatban magyar adásokat is találtunk, de a lista azért nem vetekszik a manapság népszerű szolgáltatásokkal.

Sokan a teljes YouTube-kezelés miatt fogják megkedvelni a programot. Ebben az üzemmódban elegendő megadnod a kiszemelt videó linkjét, a program máris beolvassa azt, és a kívánt felbontásban - akár FHD vagy 4K részletességgel azonnal lementi a gépre - mindenféle reklám nélkül.

Verdikt

Az Audials TV Recorder 2020 alapötlete zseniális, a video- és audiojelfolyamok összegyűjtése és kényelmes tálalása mindenki számára nagy segítség. A rögzítés is roppant hasznos, de az időzítés nagyon hiányzik, és a tévéadások, illetve podcastek adatbázisa is szűkös.

A szoftver teljes verziója a PC World magazin 2020/07 olvasói számára ingyenes.

Adatok

  • videojelfolyamok, podcastek rendszerezése, lejátszása
  • videófelvétel egyszerre több streamből is
  • teljes képernyős üzemmód
  • felhőtárhely-kezelés
  • YouTube-videók rögzítése
  • felvételek távoli elérése
  • videóból hangsáv kimásolása
  • személyre szabható kezelőfelület
  • angol nyelv
  • Windows 7/8/10-kompatibilitás

+ videók és podcastek egy felületen, kiváló kereső, YouTube-rögzítés
- szűkös videó- és podcastadatbázis, nincs időzített felvétel, angol nyelv

A havonta megjelenő PC World magazinban további teszteket, cikkeket és elemzéseket találsz teljes verziós programok, biztonsági szoftverek és ajándék PC-játék társaságában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.