Hirdetés

Augusztus 10-én debütálhat a Samsung Galaxy Note 10



|

Szokás szerint augusztusban érkezik a következő Galaxy Note csúcskészülék, a bemutató dátumát pedig stílusosan a modellnévhez igazítják.

Hirdetés

A Samsung tavaly augusztus 9-re időzítette a Galaxy Note 9-et, azt pedig nem nehéz megtippelni az elmúlt évek trendjei alapján, hogy idén is augusztusban érkezik a következő Galaxy Note csúcsmodell (vagyis ezúttal egyenesen négyre számíthatunk). 

Hirdetés

Dél-koreai információk szerint a Samsung stílusosan a modellnévhez igazítja a bemutató dátumát, így a Galaxy Note 10 augusztus 10-én debütál. 

Ezúttal két eltérő alapmodell jön, a Galaxy Note 10 és a Galaxy Note 10 Pro (bár Galaxy Note 10e nevet is hallani az olcsóbb változathoz). Mindkettőből lesz 4G-s és 5G-s változat is. 

Az eddig kiszivárgott, renderelt képek alapján a dizájn nagyon hasonló lesz, de a Pro modell nagyobb kijelzőt és egy extra hátlapi kamerát tartogat - többek között. A képek azt is megerősítik, hogy a Samsung is megválik a jackcsatlakozótól, valamint ezúttal a Bixby-gombtól is. 

Mivel a tavaly augusztus 9-én debütált Galaxy Note 9 forgalmazása augusztus 24-én indult, ezért a tippek alapján most augusztus 25-én kerülhet a boltokba a Galaxy Note 10 széria. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.