Hirdetés

Augusztus 21-én jön az Android O



|

David Ruddock és Evan Blass egyaránt úgy értesültek, hogy augusztus 21-én jelenik meg az új Android.

Hirdetés

Azt már eddig is tudtuk, hogy az Android O végleges kiadása augusztusban jelenik meg, azonban az eddigi pletykák alapján erre már a múlt héten sor kellett volna, hogy kerüljön. 

Hirdetés

David Ruddock (aki a korábbi megjelenési tippet, majd a késés hírét szolgáltatta) és a megbízható szivárogtató, Evan Blass most egyaránt úgy értesültek, hogy az Android O augusztus 21-én jelenik meg, esetleg azon a héten valamikor. 

Ruddock szerint elsőként a Pixel és a Pixel XL kapják meg a rendszer végleges változatát, azt viszont nem tudni, hogy mennyit kell várniuk a Nexus készülékek tulajdonosainak. 

Sajnos szintén augusztus 21-ig kell várnunk, mire kiderül, hogy mit jelent az O betű. Valószínűleg ezúttal is valamilyen édességet takar, elvégre az Android 1.5 óta a Google tartja a szokását. Valószínűleg Oreo vagy Oatmeal lesz a befutó. 

Az újdonságok között szerepel az automatikus kiegészítést garantáló keretrendszer, a kép-a-képben mód, a háttérfolyamatok erősebb korlátozása. 

A 2018-as zászlóshajók már mind Android O-val jelennek meg, az idei csúcskészülékekre a frissítés szerencsés esetben már idén befut. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.