Hirdetés

Augusztus 31-én jön az LG V30



|

Berlinben, a 2017-es IFA kiállításon mutatja meg magát az LG új csúcskészüléke, amely ezúttal Európába is jöhet.

Hirdetés

Az LG G6-ot összességében jól fogadta a piac, azonban az LG készen áll az idei második zászlóshajójának a bemutatójára. Ez lesz az LG V30. 

Hirdetés

A bemutató meghívóját elsőként Evan Blass tette közzé a Twitteren, azóta több lap is megkapta. Az LG V30 így hivatalosan augusztus 31-én, Berlinben mutatja meg magát, a 2017-es IFA kiállítás előtt. 

Ezzel beigazolódtak a korábbi pletykák, bár további információk egyelőre nem derültek ki. Igazából a V30 nevet sem említették meg, bár meglepő lenne, ha váltana az LG. 

Ha igazak a hírek, akkor a V30 már nem kap másodlagos kijelzőt, inkább egy nagy, 18:9-es képarányú panelt építenek bele, ami OLED-panelt jelent ezúttal. Adott lesz a dupla hátlapi kamera, az ujjlenyomat-olvasó, az USB-C és a jackcsatlakozó is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.