Hirdetés

Augusztus 7-től kapható a Samsung Galaxy Z Flip 5G



|

Maradt még újdonság augusztus 5-re, de a Galaxy Z Flip 5G-t már bemutatta a Samsung, hamarosan indul a forgalmazása is.

Hirdetés

Megint nagy a dömping a mobilpiacon: a OnePlus Nord után jött a Lenovo Legion Duel, az ASUS ROG Phone 3, majd a Samsung is úgy döntött, hogy a Galaxy Z Flip 5G-t bemutatja. Azért marad még augusztus 5-re bőven érdekesség: akkor debütál a Galaxy Note 20 és Galaxy Note 20 Ultra, a Galaxy Watch 3, a Galaxy Buds Live, a Galaxy Tab S7 és S7+.

Na de visszakanyarodva a Galaxy Z Filp 5G-re: a Samsung augusztus 7-én kezdi meg a készülék forgalmazását (a pontos piacokról később lesz konkrétum), és a Snapdragon 865 Plus 5G-re építi a készüléket, Misztikus Szürke és Misztikus Bronz színekben. 

Hirdetés

Ezeket leszámítva teljes mértékben azonos az elődjével, a 4G-s Galaxy Z Flippel az új modell. Vagyis a színeken túl az 5G-s kapcsolat és a rendszerchip magasabb órajele az újdonság, ráadásul még az 5G-t is sikerült ugyanolyan méretek és súly mellett beépíteni. 

A 6,7 hüvelykes, full HD+ felbontású, összehajtható AMOLED panel mellé egy 1,1 hüvelykes külső kijelző is jutott. A 10 megapixeles szelfikamerához egy 12 megapixeles ultraszéles és egy 12 megapixeles, optikailag stabilizált fő kamera jár, van 8 GB RAM, 256 GB tárhely és 3300 mAh-s akku. Továbbra is adott a flex mód, a YouTube Premium pedig 4 hónapig használható ingyen a készüléken. Itthon 579 990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron kerül forgalomba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.