Hirdetés

Augusztusban érkezhet a Samsung Galaxy Fold 2



|

Minden menetrend szerint halad a Galaxy Fold 2-vel, a pletykák szerint augusztusban be is mutatja a Samsung.

Hirdetés

Bár a Galaxy Fold nem lett akkora siker, mint a Samsung remélte, a folyamatos fejlesztésekkel és az árak csökkentésével idővel kiforrott termékkategória válhat az összehajtható okostelefonok szegmenséből. A Samsung pedig szeretne az élen maradni, ezért már készül a Galaxy Fold 2, amelyről nemsokára megtudjuk, hogy milyen lesz. Valószínűleg minden tapasztalatot felhasznál a gyártó, amit az első modell visszajelzései kapcsán gyűjtött. 

Hirdetés

Dél-koreai források szerint a Galaxy Fold 2 nemrég már sorozatgyártásba került, és így minden stimmel ahhoz, hogy a Galaxy Fold 2 a pletykáknak megfelelően már augusztusban bemutatkozzon. Állítólag itt is azt az ultravékony védőüveget alkalmazzák majd, mint a Galaxy Z Flipnél. Így pedig sokkal strapabíróbb lehet az utód. 

Korábbi értesülések szerint nagyjából 100 dollárt sikerül lefaragni az új modell árából, így az 1880-1895 dollárba kerülhet, vagyis továbbra sem lesz slágertermék - ebből viszont már 3 millió készülhet 500 000 helyett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.