Hirdetés

Az 5G-s Pixel mobilt kísérheti a Google Pixel Watch okosórája



|

Állítólag végre megérkezik a Google saját Pixel okosórája, jövő tavasszal pedig 5G-s Pixel mobil is jön.

Hirdetés

Hamarosan kiderül, hogy milyen hardveres újdonságokkal készült a Google. A Pixel 4 és a Pixel 4 XL érkezése biztosra vehető, de a Nikkei Asian Review forrásai szerint más nagy újdonság is lesz. 

Hirdetés

Állítólag végre debütál a Google saját okosórája, a Google Pixel Watch. Erről nem sok minden szivárgott még ki, gyakorlatilag csak annyi biztos, hogy Wear OS rendszert futtat majd. 

Elvileg új laptopot is hoz még a Google a bemutatóra, illetve készül az 5G-s Pixel mobil is. Ez utóbbinak már tart a próbagyártása Kínában, a sorozatgyártást az amerikai kereskedelmi háború miatt más országba telepítik át. Egyes tippek szerint viszont az 5G-s Pixel okostelefon csak jövő tavasszal, a Pixel 4a szériával egyszerre mutatkozhat be, nem a jövő heti eseményen. 

Visszatérve az okosórára: a Google első ilyen termékéről régóta pletykálnak, eddig viszont elmaradt, mert a cég nem volt elégedett a Wear OS rendszerrel. Azóta 40 millió dollárt költött valamilyen innovatív technológiára, amit állítólag a Fossiltól vett kölcsön. Ezt hasznosítva talán már megérett a bemutatóra a Pixel Watch. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.