Hirdetés

Az Acer 2021-ben is támogat egy Forma-1-es csapatot



|

Az Alfa Romeo Racing ORLEN és az Acer a következő szintre lépnek, amelyben komoly szerepet kap az istálló pilótája, Kimi Räikkönen is.

Hirdetés

Az Acer és az Alfa Romeo Racing ORLEN Forma-1-es csapatot működtető Sauber Motorsport között már tavaly is zajlott együttműködés, idén pedig folytatódik a partnerség, és a felek elkötelezettek aziránt, hogy még szorosabbra fűzzék a kapcsolatot. Ennek értelmében a Sauber istállójánál továbbra is a legkorszerűbb Acer technológiákat alkalmazzák a szerelőgarázstól kezdve a boxutcán át a Sauber Hinwil központjáig bezárólag.

Az Acer olyan modern termékekkel igyekszik támogatni a száguldó cirkusz csapatát, mint az Enduro és TravelMate notebookok, a ConceptD munkaállomások (beleértve a monitorokat is), és más digitális kijelzős eszközök.

Hirdetés

A vállalat kifejezetten hardveres és összekapcsolható megoldásokat szállít, amik a verseny-szegmens szempontjából a legkritikusabb szerepet kapják. Hajo Blingen, az Acer Europe SA marketingért felelős alelnöke így fogalmazott: 

"Örömmel teljesítjük ki együttműködésünket 2021-ben a Forma-1 történelmének egyik legrangosabb csapatával, amely ikonikus pilótákkal rendelkezik. Az Acernél nemcsak a technológia, hanem a digitális marketing lehetőségeinek határait is túllépjük azáltal, hogy még vonzóbb tartalmat és történeteket juttatunk el rajongói közösségünkhöz. A Forma-1, az egyik legmagasabb nézettséggel rendelkező és a digitális arénában a leggyorsabban növekvő sportág, a tökéletes platform az Y/Z generációval és életmódjukkal való kapcsolattartásra."

Ezt a kapcsolattartást segíti elő az a kampány is, amelynek arca az Alfa Romeo Racing ORLEN pilótája, Kimi Räikkönen, de erről egyelőre nem árultak el további részleteket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.