Hirdetés

Az AirPods mintájára készült a Huawei FreeBuds, de kétszer akkora az üzemideje



|

További remek hír, hogy a Huawei vezeték nélküli fülhallgatója feketében is elérhető.

Hirdetés

Bár sokan azt mondják a Huawei-re, hogy az Apple-t másolja, ez a kijelentés nem állja meg a helyét. Igaz, hogy a P20 és a P20 Pro kijelzőjébe is belóg egy szenzorsáv, a kamerák pedig olyan elrendezést kaptak, mint az iPhone X-en, de mindezek közben egyedi funkciókat és korszakalkotónak ígérkező kamerarendszert is kínál a Huawei. Vagyis a kínai cég nem klónháborúba keveredett, csupán a trendeket követi, miközben saját fejlesztésekkel igyekszik kitűnni a mezőnyből. 

Hirdetés

Ugyanilyen filozófiával készült el a Huawei FreeBuds is, ami egy vezeték nélküli fülhallgató. A Bluetooth-os fülhallgatópár az Apple AirPodsra hasonlít kísértetiesen, ugyanakkor az almás termékhez képest majdnem kétszer olyan hosszú, 10 órás üzemidőt ígér egyetlen feltöltéssel. 

A Huawei ugyanakkor szilikon párnával újított a jobb illeszkedés érdekében, illetve további remek hír, hogy a FreeBudsból fekete verzió is van. A 10 órás üzemidőt pedig valószínűleg az új Qualcomm lapkának és a Bluetooth 5.0-nak köszönhetjük. 

A Huawei 159 eurót kér majd a FreeBudsért, vagyis az újdonság 20 euróval olcsóbb, mint egy AirPods. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.