Hirdetés

Az Alexa azt javasolta egy kislánynak, hogy rakjon érmét egy félig a konnektorba dugott csatlakozóra



|

A tízéves mókás kihívást akart, az Alexa talált neki egyet.

Hirdetés

A TikTokon és más platformokon terjedő kihívások olykor szórakoztatóak és egyáltalán nem ártalmasak, máskor viszont komolyan veszélybe sodorják azok testi épségét, akik nem rendelkeznek elegendő tapasztalattal vagy életösztönnel ahhoz, hogy tudják, nem éri meg végtagtörést szenvedni pár like-ért.

A "dugós kihívás" (nem úgy) is ment egy kört a platformon, és csak a szerencsén, valamint a szülői odafigyelésen és megfelelő neveltetésen múlt, hogy egy tízéves kislány épségben megúszta.

Hirdetés

Korábban édesanyjával mindenféle ártalmatlan kihívásokat teljesítettek, amiket egy testneveléstanár videójában láttak, a lány pedig még többet szeretett volna találni. Megkérte az Amazon asszisztensét, Alexát, hogy javasoljon neki kihívást, ő pedig úgy gondolta, az ourcommunitynow.com-on talált ötlet pont megfelelő lesz.

A kihívás lényege, hogy egy félig a konnektorba dugott telefontöltő fém részére kell aprót dobni. Remélhetőleg mindenkinek nyilvánvaló, hogy mennyire hülye ötlet ez - szerencsére a gyermeknek is az volt, így nem próbálta meg, és édesanyja is a közelben tartózkodott, úgyhogy sikerült elkerülni a tragédiát

Az Amazon elrejtette az Alexa adatbázisából ezt a kihívást, amint tudomására jutott a probléma. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.