Hirdetés

Az Allo üzenetküldőjét is kukázza a Google



|

A Google-nek tényleg nem sikerül összerakni egy jó üzenetküldőt - most pedig a megmaradt Allót is kivonja a forgalomból.

Hirdetés

A 9to5Google jelentéséből és a Google közleményéből kiderült, hogy pontosan mi a helyzet a Google üzenetküldő szolgáltatásaival. A fogyasztók által használható Hangouts tényleg úgy néz ki, hogy lassan-lassan végleg leáll. A Hangouts azonban nem tűnik el, az üzleti szektorban továbbra is ott marad a Hangouts Chat és a Hangouts Meet. 

Hirdetés

Kiderült azonban, hogy miután egy ideje már áll az Allo üzenetküldő fejlesztése, az aktuális kommunikációs alkalmazását most végleg a kukába vágja a Google. 2019. márciusában kivonja a forgalomból az Allót. 

A szöveges üzenetekhez kitalált Messages továbbra is velünk marad, az SMS-app fejlesztését a jövőben is folytatja a Google. Ezt egyébként több mint 175 millióan használják, ráadásul sok új funkciót tanult, mint GIF-ek támogatása, asztali használat, például. A videohívásokhoz pedig megmarad a Duo. 

Fölöttébb érdekes, hogy a Google a videochates appja mellett csak az SMS-alapú üzenetküldőjét tartja meg. Az alternatív üzenetküldőket elvégre azért szeretik az emberek, mert korlátlanul tudják használni azokat, interneten keresztül, sokkal több funkcióval. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.