Hirdetés

Az amerikai nyomás ellenére is remekel a Huawei



|

A harmadik negyedévben is tovább nőttek a Huawei eladásai, annak ellenére, hogy Amerika nagy erőkkel akadályozza a kínai céget.

Hirdetés

A Huawei közzétette a harmadik negyedévre vonatkozó üzleti eredményeit. Ebből pedig kiderült, hogy a kínai óriás annak ellenére is tovább remekelt, hogy az amerikai kormány tiltólistára tette, és nagy erőkkel akadályozza a kereskedelmi háború egyik mellékágaként. 

Hirdetés

Az idei első és harmadik negyedév között a Huawei 86 milliárd dolláros árbevételt szerzett, ami éves szinten 24,4 százalékos növekedést jelez. Az okostelefonokból 185 milliót szállított le a három negyedév során, ami 26 százalékos éves előrelépés. 

Bár a harmadik negyedéves bontást nem árulta el a Huawei, a becslések szerint 67 millióról lehet szó, ami szekvenciálisan még így is 13,5 százalékos előrelépés. Ez ráadásul az első alkalom az amerikai tiltólistára kerülése óta, hogy tudta növelni az okostelefon-eladásait a Huawei. 

A jelentésben megemlítik, hogy több mint 60 kereskedelmi megállapodása van a Huawei-nek 5G-s hálózatok terén is, világszerte. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.