Hirdetés

Az Android 8.1-nek is megvannak a maga bajai



|

Rengeteg Pixel és Nexus készülék tulajdonosa szenved egy olyan hibától, ami miatt a zárolt képernyőt feloldani vagy hívást fogadni is nehézségekbe ütközik.

Hirdetés

Miközben rengetegen panaszkodnak, hogy az okostelefonjukra még mindig nem érkezett meg az Android Oreo frissítése, eközben gyakorlatilag minden héten bebizonyosodik, hogy a legújabb Androidot futtató Google készülékek tulajdonosainál sem olyan jó a helyzet, és sajnos a legfrissebb Androiddal is sok a baj. 

Hirdetés

A Pixel és a Nexus készülékek tulajdonosai közül sokan az Android 8.1 óta például arra panaszkodnak, hogy a rendszer egyszerűen nem kezeli jól a képernyőn a simításokat, emiatt aztán olyan alapvető műveletek sem működnek, mint a zárolt kijelző feloldása vagy a hívások fogadása. 

Miközben egy ilyen hiba meglehetősen bosszantóvá teszi a hétköznapi használatot, a jó hír az, hogy a Google általában rövid időn belül javítja azt, amire mód van szoftveresen. Ez egyértelműen javítható hiba, és a Google egyik közösségi managere már jelezte is a pixeles felhasználótábornak, hogy vizsgálják az ügyet. 

Sajnos a várható javításhoz nem mellékeltek megjelenési időpontot, így egyelőre várnia kell annak, aki pórul járt a legújabb Androiddal. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.