Hirdetés

Az Android 8.1 lesz a következő



|

Ez lesz a Google következő frissítése, amely valószínűleg az új Pixel készülékekkel egyszerre jelenik meg.

Hirdetés

A 9to5Google darabokra szedte a legújabb androidos Google app kódját, amelyből sok új érdekességet megtudott. Például azt, hogy várhatóan 2-3 hónapon belül megérkezik az Android következő frissítése, minden bizonnyal a Google Pixel 2-vel és a Pixel XL 2-vel egyszerre. 

Hirdetés

A következő frissítés pedig az Android 8.1 lesz, elméletileg számos változtatással. Erre abból következtettek, hogy az Android 8.1 már a 27-es Android SDK-val jön, egy új SDK pedig mindig nagy frissítésekkel jár (az Android 8.0 például a 26-os verziót hozta el). 

Kiderült továbbá, hogy változik a még meg sem jelent Google Lens app ikonja, valamint megint találtak utalást a Bistróra, ami egy okosfejhallgató lesz, és egyben az Apple AirPods ellenfele. 

Az Android 8.1-be kerülhet továbbá egy beépített képernyőfotó-szerkesztő - ilyet már több gyártó is kínál egy ideje (például a Samsung). 

Azt is tudjuk, hogy a Google már az Android P-n is dolgozik, aminek az első fejlesztői bétája 2018 elején fut majd be, a végleges verziója pedig jövő augusztusban - ha a Google tartja az ütemtervet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.