Hirdetés

Az Android O-ra készül a Nova Launcher



|

Az értesítéseket jelző kitűzők már olyanok a legújabb bétában, mint az Android O-ban.

Hirdetés

A Nova Launcher 5.1 bétája már korábban (ebben a hónapban) elérhetővé vált, azonban a fejlesztés nem állt le, sőt. Az Android O közeledtével ez a launcher is felkészül a Google újításaira. 

Hirdetés

A Nova Launcher 5.2 így már készül, az első béta pedig telepíthető. Túl sok újdonság még nincs ebben a buildben, de akad olyan, amit érdemes kiemelni. 

Az app ugyanis támogatja az Android O-ból megismert, ikonok mellett megjelenő értesítési kitűzők stílusát. Új továbbá a kerek keresősáv, illetve teljesítményben is javítottak a launcheren. Ami ráadásul az Android O-hoz is tartalmaz hibajavításokat. 

Aki szeretne egy próbát tenni az új Nova Launcher bétájával, annak be kell jelentkeznie a bétaprogramba, vagy letöltenie a megfelelő APK fájlt. Ellenkező esetben csak a stabil verzióban próbálhatóak ki az újdonságok, amelyet a fejlesztők a nagyközönségnek szánnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.