Hirdetés

Az Android P-ből merít a Chrome kísérleti verziója



|

A Chrome Canary a megnyitott lapok között már úgy vált, mint az Android P az appok között.

Hirdetés

Az Android P kezelőfelülete sokat változik ahhoz képest, amit megszoktunk az előző verziókban. Magától értetődően a Google más helyeken is bevezeti a változtatásokat. A Chrome böngésző például horizontálisan vált majd a megnyitott lapok között, vagyis éppen úgy, mint az Android P a futó alkalmazások között. Mindez egységes felhasználói élményt garantál majd az új rendszerben. 

Hirdetés

Az új funkció egyelőre csak a Chrome kísérleti, Canary verziójában érhető el, ami nem javasolt mindennapos használatra, hiszen nem kellőképpen stabil. Minden bizonnyal azonban előbb-utóbb a normál verzióba is eljut. 

A megújult nézetben egyszerre egy lap előnézetét láthatjuk, illetve annak jobb és bal oldalán egy-egy további harmadát. Bár így talán nehezebb áttekinteni a megnyitott oldalakat (egyesek szerint), de legalább elegendő lefelé simítani a lapok váltására szolgáló gombot, és máris felbukkan ez a nézet. 

Aki már most kipróbálná a Google újítását, annak a Chrome Canary legfrissebb verziójára lesz szüksége, majd a [chrome://flags] címsorba való begépelése után engedélyeznie kell a [#enable-horizontal-tab-switche] bejegyzést, és újraindítania a böngészőt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.