Hirdetés

Az Android P képes lesz helyetted kapcsolgatni a beállításokat



|

A szokásaink alapján automatizálná a gyakran használt beállításainkat az új Android.

Hirdetés

Ha minden a tervek szerint alakul, akkor az Android P-t elvileg hamarabb kapjuk meg a vártnál. A rendszer számos újdonságot tartogat, és a jelek szerint valószínűleg prediktív beállításokra is képes lesz. Ezeket a felhasználónak meghatározott időpont, dátum, helyszín és más egyéb változók alapján ajánlja majd fel. 

Hirdetés

A minden eddiginél okosabb Android P gépi tanulás útján fejlesztené tovább a felhasználói élményt. 

A prediktív beállítások figyelembe veszik a naptárunkat, a földrajzi helyünket és a szokásainkat is, mielőtt valamilyen beállítást javasol a készülék. Ha például hazaérve mindig azzal kezdünk, hogy lenémítjuk az okostelefont, akkor a rendszernek ez feltűnik, és felajánlja, hogy a napi rutinunk és az időpont alapján a jövőben mindezt intelligensen, automatikusan megteszi majd helyettünk. 

A rendszer képes érzékelni azt is, ha vezetünk, és ilyenkor magától be tudja kapcsolni a Bluetooth-t a jobb zenelejátszás érdekében. Természetesen ezeket az automatizálásokat konkrétan engedélyeznünk kell, csak ezt követően intézi helyettünk a rendszer a beállításokat. 

Sok más újításhoz hasonlóan ez sem működik még az Android P bétájában, és valószínűleg csak egy későbbi buildben lesz aktiválva. Mivel a Google hardver és szoftver terén is igyekszik minél több mindent a mesterséges intelligenciának tűnő algoritmusok vállára tenni, ezért nem meglepő, hogy újabb funkcióval könnyítenék a mindennapjainkat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.