Hirdetés

Az Android P-vel normálisan is fel lehet majd oldani a Pixel 2 XL-t



|

A Google csúcstelefonjának feloldása továbbra is lassú, de az Android P majd segít.

Hirdetés

A Google rövidesen kiadja az Android P végleges verzióját, azután ősszel pedig jönnek a következő hardverei is. Ez nem csak Pixel Watch okosórát jelent, hanem értelemszerűen a Pixel 3 és a Pixel 3 XL okostelefonokat is. 

Hirdetés

Persze egyelőre a Pixel 2-t és a Pixel 2 XL-t sem felejti el senki, bár a Google csúcskészülékeit sajnos folyamatosan szoftveres problémák gyötrik. 

Az egyik ilyen, hogy a Pixel 2 XL készülékek lassan térnek magukhoz feloldáskor. A Google most végre hivatalosan is elismerte a probléma létezését, és elárulta, hogy mindezt egy korábbi hibajavítás okozza. Vagyis a Google-nek vissza kell csinálnia egy korábbi javítását, ami a képernyő villódzásával kapcsolatos. 

A Google természetesen ezt és az eredeti hibát is kijavítja majd idővel. Egyelőre úgy néz ki, hogy az Android P végleges verziójára megoldódnak a Pixel 2 XL ezen gondjai. Mindezek után persze nem lenne meglepő, ha újabb hibák bukkannának fel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.