Hirdetés

Az androidos készülékek kiváltsága marad a képernyőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasó



|

Az elemzők szerint az Apple kitart a Face ID mellett, és jövőre sem használja a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót.

Hirdetés

Ming-Chi Kuo neve sokak számára lehet ismerős, és nem véletlenül: az elemző félelmetes pontossággal szokta megjósolni, hogy mire készül az Apple. Kuo nemrég arról értesítette az ügyfeleit, hogy az Apple hogyan áll a kijelzőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasók használatának kérdésével. 

Hirdetés

Az elemző azt mondja, hogy az Apple nem szándékozik a 2019-es iPhone-okat ilyen technológiával ellátni, sőt jelenleg egyáltalán nem is érdekli ez a megoldás. 

Az Apple állítólag úgy érzi, hogy a Face ID meglehetősen jó fogadtatásban részesült, ezért az Apple a jövőben inkább az arcfelismerésre koncentrál, mint a Touch ID-ra. Kuo azt mondja, hogy az Apple előbb látni akarja, hogyan reagál a piac az androidos készülékek képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasóira, mielőtt a technológiát beépítené az iPhone készülékekbe. 

Az elemző egyetért azon társaival, akik szerint a Samsung Galaxy S10 és Galaxy S10+ is ilyen technológiával jelenik meg. A technológia 2019-ben nagyon népszerű lesz, 500 százalékkal emelkedik majd a használata egyetlen év alatt. A jövőben ráadásul nem kell majd a kijelző meghatározott pontját megérinteni, a következő lépcső az, hogy a teljes panel figyeli majd az ujjlenyomatokat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.