Hirdetés

Az androidosok hamarosan PC-s böngészőből is küldhetnek SMS-t



|

A legújabb Android Messages kódjából kiderült, hogy hamarosan érdekes újítással áll elő a Google.

Hirdetés

A Google Android Messages alkalmazása egy olyan SMS-app, amely segítségével szöveges üzeneteket, csoportos üzeneteket, képeket, videót, hanganyagot továbbíthatunk másoknak egy androidos okostelefonról. Bár nem ez a legfejlettebb a maga kategóriájában, azért van pár érdekessége, mint például az emojik, a matricák és a helymegosztás. 

Hirdetés

Hamarosan azonban újabb dolog szól majd az Android Messages mellett. Úgy néz ki, hogy a felhasználói egy PC-s böngészőből is tudnak majd SMS-t küldeni másoknak. 

A Google még nem jelentette be a támogatást, ugyanakkor az Android Police darabokra szedte a legutóbbi APK fájlt, és bizonyítékot talált minderre. 

A funkció használatához az Android Messages telepítve kell legyen az okostelefonra. Ezután az üzenetet a PC-n, egy böngészőben gépelhetjük be, a küldést pedig ténylegesen a mobil végzi. Ha az okostelefon lemerült, SMS-küldés sincs. 

A webalapú üzenetküldést egyébként sokan támogatják (például a WhatsApp vagy a Google Allo), de ezek a megoldások általában nem SMS-appok. Éppen emiatt lesz hasznos a Google mostani frissítése. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.