Hirdetés

Az Apple a Teslától igazolhatott új munkatársat, akinek nagyon fontos szerepe lehet



|

Az a hír járja, hogy az almás vállalatnál is önvezető autókkal foglalkozik majd.

Hirdetés

Ma már nem elképzelhetetlen koncepció egy önvezető autó, sőt a Tesla kínál is olyan vezetőtámogató rendszert, ami működőképes megoldás lehet az utakon.

Christopher "CJ" Moore korábban pont ezen az Autopiloton dolgozott korábban kulcsfontosságú pozícióban, ám ha hihetünk a Bloomberg beszámolójának, akkor a jövőben egy másik óriásnál folytatja a munkát.

Hirdetés

A lap ugyanis arról írt, hogy Moore időközben csatlakozott az Apple-höz, ahol szintén egy szoftveren fog dolgozni, méghozzá azzal a Stuart Bowersszel, aki korábban szintén a Tesla csapatát erősítette.

Egyébként az almás cég rajtuk kívül még több olyan munkatársat megszerzett, akik korábban Elon Musk vállalatánál tevékenykedtek, szóval nagyon úgy tűnik, hogy komolyan foglalkozni szeretnének az önvezető autókkal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.