Hirdetés

Az Apple beszállítói aggódnak az iPhone-ok magas árai miatt



|

Az Apple partnerei attól tartanak, hogy a magas árak elronthatják a negyedik negyedéves eredményeiket.

Hirdetés

Nagyon sokan vannak, akik nem örülnek az új iPhone készülékek magas vételárainak. Annak ellenére sem, hogy Tim Cook szerint mindez nem jelent gondot. Időközben kiderült, hogy még az Apple beszállítóit se tették boldoggá ezek a magas árak. Aggódnak az Apple partnerei

Hirdetés

Bár az Apple beszállítói általában nehezen bírják kielégíteni a magas keresletet, mivel az új modellekbe előző-generációs alkatrészek is kellenek, ezért most magas eladásokra van szükségük, hogy tarthassák a kitűzött bevételi szinteket. 

Miután a cégek meglátták az új iPhone-ok vételárait, egyből aggódni kezdtek, hogy vajon elérhetik a kitűzött céljaikat. Annak sem örülnek, hogy az "olcsóbb" iPhone XR csak október végén kerül a boltokba. Vagyis az Apple beszállítóinak alapvetően két hónapja lesz arra, hogy hatalmas árbevételt generáljanak, ellenkező esetben a negyedik negyedéves terveik borulhatnak. 

A beszállítók aggodalmát egyébként alátámasztja az a jelentés, amely szerint az iPhone XS messze nem olyan népszerű, mint azt korábban jósolták. A fogyasztókat inkább a másik két modell érdekli, egyesek pedig a régebbi szériák, ami nem kedvez a beszállítóknak. 

Ha nem mennek eléggé az új iPhone-ok, akkor a legrosszabbul a Foxconn és a Pegatron járhatnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.