Hirdetés

Az Apple dizájnfőnöke szerint ideje letenni az iPhone-t



|

Jony Ive szerint sokan rosszul használják az Apple okostelefonokat: például állandóan a kezükben van.

Hirdetés

Jony Ive az Apple dizájnguruja és egyben a dizájnért felelős vezetője, akit sokan a promóvideókban hallható hangja miatt szeretnek, mások pedig a munkásságáért dicsérnek. Ő szólalt meg most a TechFesten, és hívta fel mindenki figyelmét a sokkoló valóságra. 

Hirdetés

Mint sok más dolog, az okostelefon is lehet nagyszerű, de szörnyű is. Az pedig szörnyű, amikor az emberek túl sokat nyomkodják, és már függővé válnak az eszköztől, az appoktól és a közösségi platformoktól. 

Jony Ive arról beszélt pontosan, hogy mint más eszközöket, úgy az okostelefont is lehet jól vagy rosszul használni. Amikor megpróbálták kihúzni belőle, hogy mit tart rossz használatnak, azt felelte, hogy talán az állandó használatot

A közösségi platformok és okostelefonok világában nem nehéz rosszul érezni magunkat egy-két üzenőfal átgörgetése után, azonban ha már mobil, akkor Ive jobban szereti az iPhone-t, mint a többit. A legtöbb terméknél látott dizájnt egyenesen lélekölőnek tartja. 

A médiában ugyanakkor sok helyen azzal egészítik ki a szavait, hogy a jackcsatlakozó nyugdíjazása is lélekölő dolog volt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.