Hirdetés

Az Apple egyik új terméke még az androidosokat is lehozta a pornóról



|

A PornHub közzétette az Apple termékbemutatója alatt jegyzett nézettségi statisztikákat.

Hirdetés

Az Apple szerdán tartotta a "Far Out" címen futó szeptemberi termékleleplezését, ahol az iPhone 14, 14 Plus, 14 Pro és 14 Pro Max modellek mellett a második generációs AirPods Pro vezeték nélküli füles és három friss Apple Watch okosóra is bemutatkozott.

Az utóbbiak közül kétségtelenül a teljesen új kategóriát képviselő, kifejezetten strapabíróra tervezett Apple Watch Ultra a legérdekesebb tétel, amely titán tokozással, 49 mm-es mérettel, fejlettebb GPS-szel és 60 órás üzemidővel csábítja a 419 ezer forintos árat kifizetni hajlandó vásárlókat. A jelek szerint az új óra még az androidos felhasználókat is lenyűgözte.

A PornHub ugyanis szokás szerint közzétette az esemény idejére vonatkozó részletes látogatottsági adatait, melyek alapján messze az Apple Watch Ultra érdekelte leginkább a nézőket, mivel ettől esett a legjobban vissza a felnőtteknek szóló oldal vendégforgalma.

Hirdetés

A strapa-óra leleplezése idején az Apple-felhasználók 5,9%-a és az androidosok 2,9%-a csekkolt ki a portálról.

Az új AirPods Pro szintén egész komoly közönséget vonzott, az apróság kedvéért 5,3%-nyi Apple-felhasználó és 1,1%-nyi androidos szakította meg a pornónézést. Az iPhone 14 viszont látványosan nem izgatta az utóbbiakat, hiszen amint az új alapmodellre terelődött a szó, az androidosoknak már csak a 0,5%-a hiányzott, a nagy csinnadrattával beharangozott műholdas kapcsolat funkciót taglaló rész idejére pedig már egyenesen pluszba fordult a Google operációs rendszeréről érkező forgalom.

Ehhez képest az iPhone 14 Pro-széria valamivel jobban nyitott, 5,5%-nyi Apple-felhasználó mellett 1,3%-nyi androidos figyelmét terelve el a pikáns videókról. A teljes műsorra vonatkozó ábra ide kattintva böngészhető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.