Hirdetés

Az Apple és a Samsung boltjai előtt reklámozza a P20-at a Huawei



|

A trollkodás részeként mobil óriásplakátokat vitt a riválisok üzletei elé a Huawei, és még az előttük lévő járdára is graffitizett.

Hirdetés

Március 27-én végre bemutatkoznak a Huawei legújabb zászlóshajói, amelyekről igazából már most tudunk majdnem mindent. Miközben Amerikában egyre szorultabb helyzetbe kerül az óriás, a többi piacon óriási figyelem övezi a világ harmadik legnagyobb gyártóját. Nagy-Britanniában ezért igyekezett még jobban magára vonni a figyelmet a cég. A P20 és a P20 Pro modellekre kemény trollkodással hívta fel a figyelmet

Hirdetés

A Huawei mobil óriásplakátokat vitt a Samsung és az Apple üzletek elé, amelyeken a közelgő csúcskészülékek kameráit reklámozza. A "várj" és "légy türelmes" szavak angol megfelelőiben az AI betűpárost emelték ki pirossal, vagyis ezúttal is mesterséges intelligencia segíti majd a fotózást. 

Ha ez nem lett volna elég, akkor a Samsung és az Apple üzletek előtti járdákon graffitik is megjelentek. Ezek alapján közeledik a reneszánsz - minden bizonnyal a P20-as modellek fotós és portrékészítési képességeire utal a Huawei. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.