Hirdetés

Az Apple kénytelen az iOS minőségén és sebességén javítani



|

2018-ban az Apple nem akarja majd teletömni új funkciókkal a következő iOS-t, inkább a minőségén és a teljesítményén fejlesztene.

Hirdetés

Az Axios jelentése szerint az Apple úgy döntött, hogy módosítja az idei stratégiáját, és más szempontok szerint folytatja a szoftverfejlesztéseket. Állítólag elmaradnak idén azok az új funkciók (legalábbis egy részük biztosan), amelyeket az iOS 2018-as frissítésébe tervezett a cupertinói vállalat. 

Hirdetés

Az óriás ehelyett inkább arra koncentrál majd idén, hogy megoldja az iOS teljesítménybeli és minőségi problémáit, amelyekkel kapcsolatban az elmúlt hónapokban egyre több és több a panasz. 

Azt mondják, hogy idén biztosan nem jönnek az autózáshoz szánt kezelőfelületek, nem tervezik át a főképernyőt, nem dobják fel a gyári appokat, nem fejlesztik a fotózást és a képszerkesztést, valamint a megosztás funkciót. Ez mind tervben volt, de inkább az lesz a cél idén, hogy az iPhone-ok használata reszponzívabbnak érződjön, és kevesebb hiba jelentkezzen. A szoftveres ügyekért felelős Craig Federighi állítólag január elején jelentette be a dolgozók számára az új stratégiát. 

Mindez azért nem jelenti azt, hogy a 2018-as iOS semmi újdonságot nem hoz magával. Fejlődhet állítólag a kiterjesztett valóság, az egészségügyi szolgáltatások és a szülői felügyelet is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.