Hirdetés

Az Apple kiütötte a svájci óragyártókat



|

Az Apple mostanra a világ legnagyobb óragyártójának számít - mindez az Apple Watch sikerének köszönhető.

Hirdetés

Bár az Apple-nek mostanában elég sok dolog miatt fájhat a feje, azért jó hírek is keringenek a vállalat körül. Az almás vállalat nemrég arról beszélt, hogy miután megjelent az okosórájának a harmadik változata a piacon, a viselhető eszköz eladásai alaposan megugrottak. Az elemzők konkrét számokat is összeszedtek a hét folyamán. 

Hirdetés

Ezek alapján az Apple 17,4 vagy 18 millió okosórát szállított le tavaly. Ez 50 százalékos emelkedést jelent egyetlen év alatt. Ha ez nem lenne elég, akkor az eladott okosórák majdnem fele a harmadik szériából került ki, 13 százalék pedig egyenesen az LTE-s verziót vitte el. 

Az Apple Watch sikere óriási dolognak számít, ugyanis az Apple az utolsó negyedévben egymaga lekörözte a teljes svájci óraipart és annak eladásait. Ezzel az Apple a világ legnagyobb óragyártójává vált. 

Az Apple az okosórák eladásait az egyéb kategóriához sorolta a legutóbbi pénzügyi jelentésében. Ez a csoport több mint 3 milliárd dollárt hozott 3 hónap alatt, vagyis a jelek szerint kifizetődő ötlet volt, hogy az Apple belépett az okosórák piacára. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.