Hirdetés

Az Apple leghíresebb boltja előtt loptak el több mint 100 iPhone-t egy vásárlótól



|

Az Apple egyik törzsvásárlója több száz iPhone-nal a kezében lépett ki az utcára, de nem jutott velük messzire.

Hirdetés

A manhattani Ötödik sugárúton található Apple Fifth Avenue az almás cég valószínűleg legismertebb boltja, amely 2006 óta csábítja a vásárlókat és a turistákat az ikonikus üvegkocka alatt megbúvó vásárlóterébe.

A minap azonban egy sajnálatos eset zajlott a helyszínen: az Apple egyik törzsvásárlóját a nyílt utcán rabolták ki, amikor távozóban volt a nap 24 órájában nyitva tartó üzletből.

A MacRumors egy helyi rádió, a 1010Wins Radio New York beszámolója alapján azt írja, hogy az áldozat egy viszonteladó, aki rendszeresen vett nagy tételben iPhone-okat a manhattani boltban. Ezúttal éjszaka tért be, és több táskában összesen 300 iPhone 13-mal a kezében lépett ki az utcára hajnali 1 óra 45 perckor.

Hirdetés

Ekkor két ember ugrott elé, és követelték a frissen beszerzett készülékek átadását. Az áldozat ugyan felvette velük a harcot, de végül arcon ütötték, és megléptek az egyik táskával, amelyben 125 vadonatúj iPhone volt 95 ezer dolláros, vagyis az aktuális árfolyamon számolva több mint 37 millió forintos értékben.

A férfi nem szenvedett súlyos sérülést, a rablókat viszont azóta is keresi a rendőrség.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.