Hirdetés

Méregdrága, exkluzív okos zárat kezdett árulni az Apple



|

Jól megkérik az árát a zárnak, amit akár az iPhone-unkkal is kinyithatunk.

Hirdetés

Nektek is elegetek van a hagyományos zárakból, amelyek kinyitásához, könnyen elhagyható kulcsokat kell használnunk? És persze minden zárhoz külön kulcs kell, így olykor megeshet, hogy a nagy sietségben összekeverjük, hogy melyik mibe passzol. Aztán az is gyakorta előfordul, hogy valamelyiket már régóta nem használjuk, mert teljesen okafogyottá vált, de mégis ott fityeg a kulcstartón. Egyáltalán minek is kellene kulcs, h ott lapul a zsebünkben az okostelefon?

Valószínűleg a Level Lock+ megálmodói is a fenti gondolatmenetet követték, amikor elkészítették azt az okos zárat, amit az érdeklődők hamarosan az Apple üzleteiben és webáruházában is megvásárolhatnak.

Hirdetés

Ugyan korábban is piacra dobtak már az Apple eszközeivel nyitható zárakat, a Level Lock+ új szintre emeli a HomeKit integrációt. A zár digitális kulcsát könnyedén hozzáadhatjuk az Apple Wallett alkalmazáshoz, amivel már csak egy mozdulat lesz az ajtónyitás, továbbá elérhető egy energiatakarékos mód is, mely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy az eszközük lemerülése után még 5 órán át ki tudják nyitni a zárat. Persze található rajta egy klasszikus kulcslyuk is azoknak, akik végképp képtelenek vigyázni az eszközeik töltöttségére.

A zárral további hasznos automatizált feladatokat is beállíthatnak a tulajdonosok, sőt mi több, a Siri is képes nyitni, vagy zárni a Level Lock+-t. A digitális kulcs egyébként könnyedén megosztható, ami nem csak a barátok, vagy rokonok számára könnyíti meg a bejutást, a rövidtávú lakáskiadás (pl. Airbnb) során is rendkívül praktikus lehet.

A Level Lock+ ezen az oldalon már rendelhető, Magyarországon azonban egyelőre nem forgalmazza az Apple, bár ez nem is meglepő, hiszen az Egyesült Államokban is csak 4-6 hét múlva kezdődik a kiszállítás. Az ára 330 dollár, azaz körülbelül 137 ezer forint adók nélkül, tehát ha itthon is forgalomba kerül, biztosan jelentősen többet kell majd érte fizetni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.