Hirdetés

Az Apple miatt hamarabb jön a OnePlus 6T



|

Belerondított a OnePlus nagy napjába az Apple, ezért a kínai cég előrébb hozta a OnePlus 6T bemutatóját.

Hirdetés

A OnePlus még október 8-án erősítette meg, hogy október 30-án olyan rendezvényt tart, amelynek keretében hivatalosan is bemutatja a OnePlus 6T-t. A gyártó nagy napjába azonban nem várt módon belerondított az Apple, amikor szétküldte a médiának a meghívókat egy szintén október 30-án tartandó nagy eseményre

Hirdetés

A OnePlus meglehetősen szorult helyzetbe került, és úgy döntött, hogy előrébb hozza a OnePlus 6T bemutatóját egy nappal. A hivatalos fórumon közölte a gyártó, hogy az új modellről október 29-én rántja le a leplet. 

Mielőtt a OnePlus változtatott, órákat beszélt sajtós kapcsolatokkal azért, hogy megtudja, milyen mértékben érinti a rendezvényét az Apple eseménye. A leghűségesebb felhasználóinak a véleményét is meghallgatta a cég vezetése. 

Az érintettek átgondolt, őszinte és megfontolt visszajelzése után a OnePlus úgy érezte, hogy az Apple új termékei teljes mértékben beárnyékolnák a OnePlus újdonságát. Vagyis mindenkit inkább az új iPad Pro érdekel. 

A OnePlus hozzátette: bár az egyik legnagyobb szenvedéllyel mobilozó közösséget építette ki a tech szektorban, ennek ellenére nem él álomvilágban, és ezért inkább módosított a bemutató dátumán. 

A szakértők szerint a OnePlus jól döntött, így ugyanis egy teljes nap rivaldafény jár majd az új készüléknek, nem csak pár óra figyelem. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.