Hirdetés

Az Apple nagy újításaival támad a Logitech Brio 500 webkamera



|

Könnyedén megmutathatjuk asztalunkat a Logitech Brio 500-zal.

Hirdetés

Hallani lehetett a szemöldökráncolásokat, amikor az Apple a nyáron bejelentette, hogy a macOS Venturával debütál a Camera Continuity funkció, melynek lényege, hogy a laptopunkra erősített iPhone-t egy a beépítettnél jobb webkameraként használhatjuk. Nem a magasabb felbontás és az autofókusz miatt igazán fontos ez, hanem azért, mert egyszerre mutathatjuk asztalunk tartalmát és láttahatjuk magunkat a képen, kihasználva a többlencsés rendszer előnyét.

Aki nem használ macOS-t és/vagy nincs iPhone-ja, a Logitechtől kap egy hasonló lehetőséget, 

Hirdetés

A napokban bemutatott Brio 500 és Brio 505 webkamerák képesek lesznek a Show Mode funkció használatára, amivel a kamerát lebillentve megoszthatjuk az előttünk lévő asztalt (de minket közben nem látni), így rajzolhatunk, mutogathatunk a meetingek, az online órák során. A RightLight 4 funkció a környezethez igazítja a fénybeállításokat, a RightSight Auto-Framing pedig gondoskodik arról, hogy mindig középen legyünk, akkor is, ha jobbra-balra mozgunk (ezt az Apple Center Stage-nek nevezi, és nemrég vezette be iPadeken).

A kamera egyébként 4 MP-es, 1080p-s felbontásra képes (60 fps-nél 720p-re), és 90-fokos a látószöge, valamint levehető/állítható állvánnyal és lencsetakaróval rendelkezik. A mikrofonjai szűrik a háttérzajokat.

A Brio 500 44 999 Ft-os áron kapható a Logitech oldalán, fekete, fehér és rózsaszín színben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.