Hirdetés

Az Apple-nek és a Google-nek adja a hajlékony kijelzőjét a Samsung



|

Egy kicsit kisebb méretben, de az Apple és a Google is megkapja a Galaxy Fold forradalmi kijelzőjét.

Hirdetés

Dél-koreai médiajelentések szerint a Samsung az Apple-nek és a Samsungnak is felajánlotta a Galaxy Fold összehajtható kijelzőjét. Iparági források alapján a Samsung által kínált panel 7,2 hüvelykes kinyitva, tehát egy hajszállal kisebb, mint a Galaxy Fold 7,3 hüvelykes képernyője. 

Hirdetés

A Samsung állítólag mindent mellékelt a panelhez annak érdekében, hogy a két nagy óriás referenciatermékként értékelhesse az összehajtható mobilok koncepcióját, első kézből. 

A dél-koreai óriás azért döntött az exkluzivitás feláldozása mellett, hogy a lehető leggyorsabban tegye népszerűvé és keresetté az összehajtható mobilok piacát. Hasonló okból kapott a Samsungtól tavaly mintákat a Xiaomi és az Oppo is, eközben a Huawei végül mindig a BOE kapujában köt ki inkább. A Mate X képernyőjét is a BOE szállította. 

Amennyiben az Apple és a Google számára tetszik a koncepció, akkor a mérnökök ráállhatnak az első Apple és Google összehajtható mobilra, a Samsung pedig újabb óriási megrendeléseknek örülhetne a kijelzőpiacon, ráadásul egy olyan kategóriában, ami eddig nem is létezett. Ha tényleg ez a mobilok jövője, akkor a Samsung előre gondoskodik róla, hogy a piac csúcsán legyen, eközben pedig a tömegek számára is vonzóbb és olcsóbb legyen a technológia, amilyen hamar csak lehet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.